Wednesday, March 17, 2010

Aku Wanita Biasa

Aku ini wanita biasa
Bisa sakit luka karena cinta
Dingin sepi kerap menyapa
Air mata jatuh lukisan raga

Kadang ku kuat setegar karang
Kadang ku rapuh lemah liar merana

[chorus1]
Maafkan aku bila hasratku keliru
Sulut gairah jiwamu
Ku yang dosakan cinta kekasih

Maafkan aku bila hasratku keliru
Sulut gairah jiwamu
Ku yang dosakan cinta kekasih hatiku

Kekasih hatiku maafkan aku
Aku wanita biasa

Dingin sepi kerap menyapa
Air mata jatuh lukisan raga

Kadang ku kuat setegar karang
Kadang ku rapuh lemah liar merana

[chorus2]
Maafkan aku bila hasratku keliru
Sulut gairah jiwamu
Ku yang dosakan cinta kekasih

Maafkan aku bila hasratku keliru
Sulut gairah jiwamu
Ku yang dosakan cinta kekasih
Hatiku… maafkan aku..

wali band-yang

video



Yang.. Coba kau jujur padaku
Yang.. Foto siapa di dompetmu
Yang… Kok kamu diam begitu
Sayang jawab atau aku pergi sayang

#
Aku tak mau bicara
Sebelum kau cerita semua
Apa maumu, siapa dirinya
Tak betah bila ada yang lain
Jangan hubungi ku lagi
Ini bisa jadi yang terakhir
Aku ngerti kamu
Kau tak ngerti aku
Sekarang atau tak selamanya

Yang.. Jangan kira ku tak tahu
Yang.. Tak mudah kau bodohi ku
Yang… Tolong dengarkanlah aku
Tapi sayang
Masih pantaskah kau kupanggil sayang

Back to #

Salahmu mau bicara
Dan ku akan cerita semua
Apa mauku, siapa dirinya
Karna memang tak ada yang lain
Terus hubungiku lagi
Jangan bilang ini yang terakhir
Aku ngerti kamu
Kamu ngerti aku
Aku sayang kamu selamanya

Back to Reff

Sunday, March 7, 2010

sabtu-6/3/2010

assalamualaikum..

hari ini cik EA nak bercerita lagi..hehe.hari nie 1st time cik EA p exercise kat tasik s.alam 2..seronok betul erobik taw.then, kitorg kene lari 1 pusingan tasik 2, waduh..masa nie rase nak tercabut jantung, nafas x cukup, dah berpinar2 dah.takut cik EA,ape lagi masuk toilet, abeh la sume isi perut..nak pitam pon ade.ish3x..teruk sgguh..sekian lame x berlari, teringat pulak time skolah2 dulu, w'pon lari yg paling akhir, tp cik EA masih blh berlari smpai akhir tapi kali nie tol2 out of service.sian cik EA.lepas dah sume 2,cik EA ikot kwn pegi majlis aqiqah, anak sepupu die kat masjid negeri, kat sane pon cik EA x mkn ape2, minum air kosong saje.takut terkeluar sume..huhu..cik EA x sabo2 nak blk.dah smpai umah, cik EA pon ape lagi, terjun la ke katil..nikmatnye..tibe2 cik EA jnji ngn kwn plak nak p karok..bngun blk siap2..terbantut rehat cik EA lg..tggu la jap kwn amik, dah smpai sane, ne tggu lg sorg pulak die p servis bubub die..ish3x..tp kami book bilik siap2..takot penoh.hehe,dah masuk 2 ape lagi da beda bedu la..hahaha.3 jam karok smpai xde suara..mmg berbaloi n seronok w'pon penat..2 je nk cerita sbb dh penat sgt nie..kk.bye..

Saturday, March 6, 2010

5/3/2010

hari ni cik EA balik mcm biasa la..kol 7 smpai umah, then ngk citer cina jap..mandi..solat..siap2 nak jmpe kawan baru kat seksyen 2, shah alam. seronok nye tak terkata.sbb dorg beri semangat baru kat cik EA. tp semua nye atas dari umur cik EA la..ada cikgu, bsnss woman, business man, kaunselor..emm..mcm2.xpe yg penting pengalaman baru kan. cik EA harap sgt dapat bertahan sampai ke akhir nya. sbb dorang semua boleh jd cik EA pon boleh jugak.YAKIN BOLEH!!!

Friday, March 5, 2010

OPENING

assalamualaikum
hye semua, saya baru nak mula kan blog saya nie..ada kwn yg suggest..mcm seronok pulak kan..xpe..saya suke mencuba..so,Selamat Mencuba untuk diri saya....